پرتو درمانی

پرتو درمانی

پرتو درمانی یا رادیو تراپی در منیریه و راه آهن (منطقه 11)

پرتو درمانی در بیمارستان پارسا چگونه است؟ چه کسانی به پرتودرمانی در بیمارستان پارسا نیاز دارند؟ شرایط پرتو درمانی در این بیمارستان چگونه است؟

پرتو درمانی یکی از روش های رایج و کاربردی در خصوص درمان سرطان است که در آن از اشعه هایی با انرژی متمرکز شده، استفاده می شود تا به این شکل بتوان سلول های سرطانی موجود در بدن بیمار را از بین برد و شرایط بیمار را بهتر کرد.

در پرتودرمانی معمولا از اشعه ایکس استفاده می شود اما با این وجود گاهی اوقات انرژی های دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

درباره بیمارستان پارسا

بیمارستان تخصصی پارسا یکی از قدیمی ترین مراکز درمانی احداث شده در تهران است که در محدوده ولیعصر قرار دارد و در سال 1340 احداث شده که با وجود بازسازی های صورت گرفته بر روی آن امروزه به شکل بیمارستان پارسای کنونی در حال ارائه خدمات است.

در این بیمارستان می توان از خدمات مختلف پزشکی به صورت پیشرفته بهره مند شد و بهترین نتیجه های پزشکی را دریافت کرد.

بیمارستان پارسا وسعت بسیار زیادی دارد و بخش های زیادی را در اختیار بیماران  در شاخه های مختلف قرار داده است و یک مجموعه بسیار کامل و مناسب برای همشهری های عزیز تهرانی ما محسوب می شود.

 

پرتو درمانی

 

پرتو درمانی در بیمارستان پارسا چگونه انجام می شود؟

کسانی که به دنبال یک بیمارستان مناسب برای پرتو درمانی باشند، می توانند به بیمارستان پارسا مراجعه کنند و از خدمات تخصصی این بیمارستان بهره مند گردند.

پرتو درمانی در بیمارستان پارسا به این شکل انجام می شود که در آن پرتو از دستگاه ساطع می شود و با قدرت به نقطه هدف گذاری شده در بدن فرد برخورد می کند و به این شکل تاثیرات اشعه بر روی سلول های سرطانی گذاشته می شود و باعث ضعیف شدن آن و یا از بین رفتن آن می گردد.

پرتو درمانی داخلی در بیمارستان پارسا (براکی تراپی )

پرتودرمانی در نوع دیگری نیز در بیمارستان تخصصی پارسا انجام می شود که به آن براکی تراپی می گویند و در این روش به جای تاباندن اشعه از بیرون بدن بیمار به داخل آن، اشعه را از داخل بدن بر روی سلول های سرطانی می تابانند.

برای انجام دادن پرتودرمانی داخلی معمولا بیمار را بیهوش می کنند تا دردی را احساس نکند.

پس از به هوش آمدن بیمار ممکن است که کمی احساس ناراحتی و تهوع در او ایجاد شود اما برخی از افراد نیز هیچ مشکلی بعد از به هوش آمدن را نخواهند داشت.

چه کسانی به پرتو درمانی در بیمارستان پارسا نیاز دارند؟

با توجه به اینکه پرتو درمانی برای از بین بردن سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد، تمامی کسانی که به بیماری مهلک و دردناک سرطان مبتلا هستند به پرتودرمانی نیاز می کنند و می توانند به این منظور بیمارستان پارسا را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است که انواع گونه های سرطان خصوصا آنهایی که قابل کنترل هستند و احتمال برطرف شدن آنها زیاد باشد به پرتو درمانی نیاز خواهند داشت. اما اگر بیماری سرطان در بیمار پیشرفت کرده باشد و پزشک پرتو درمانی را موثر نداند، نیازی به انجام آن نخواهد بود.

عوارض پرتو درمانی چیست؟

پرتو درمانی در هر مرکز درمانی و یا بیمارستانی که انجام شود، با عوارضی برای بیمار همراه است که نمی توان این عوارض را از بین برد و یا از ایجاد انها جلوگیری کرد زیرا این روش قدرت عملکرد بسیار زیادی دارد و بر روی بخش های بدن تاثیر می گذارد. از بارزترین عوارض پرتودرمانی باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • قرمز شدن و یا زخم شدن پوست ناحیه ای که تحت درمان قرار گرفته است
  • ایجاد احساس خستگی و ضعف عمومی در بدن بیمار
  • ایجاد ریزش مو در ناحیه ای که تحت درمان قرار گرفته است
  • احساس بی حالی و مریضی
  • بی اشتهایی
  • زخم شدن دهان
  • ایجاد اسهال

این موارد پس از مدتی از بین می روند و کاملا طبیعی هستند که بیمار باید با انها مدارا کند تا بهبودی خود را به دست آورد.

هزینه پرتو درمانی در بیمارستان پارسا و عوامل موثر در آن

هزینه ای که برای پرتو درمانی در بیمارستان پارسا باید پرداخت کرد به مسائل زیادی بستگی دارد و تا زمانی که این مسائل مشخص نباشند، امکان تعیین هزینه وجود نخواهد داشت و تنها میتوان گفت که پرتو درمانی از روش های درمانی پر هزینه محسوب می شود.

 

فاکتورهای موثر در هزینه پرتو درمانی

تعداد جلسات پرتو درمانی مورد نیاز برای هر بیمار

بیمارانی که مبتلا به سرطان هستند و به پرتو درمانی نیاز دارند بر اساس میزان وخیم بودن حالشان و میزان پیشروی سرطان در بدن انها به تعداد جلسات پرتودرمانی مختلفی نیاز دارند. به عنوان مثال: ممکن است که یک بیمار سرطانی با سه جلسه پرتودرمانی بتواند نتیجه خوبی دریافت کند اما یک بیمار دیگر با سه جلسه نیز امکان دریافت نتیجه مناسب را نداشته باشد و به تعداد جلسات پرتودرمانی بیشتری نیازمند باشد.

با این وجود هزینه های مربوط به پرتودرمانی در تعداد جلسات آن متفاوت است و پزشک معالج تعداد جلسات آن را تعیین می کند.

مرکز درمانی

مراکز درمانی بر اساس شرایطی که دارند هزینه متفاوتی برای پرتو درمانی نیز خواهند داشت. به همین دلیل هزینه پرتودرمانی در یک بیمارستان خصوصی، تخصصی، فوق تخصصی و یا دولتی با هم یکسان نیست بلکه تفاوت زیادی بین انها وجود دارد.

بیمه درمانی که بیمار تحت پوشش آن قرار دارد

برای پرداخت هزینه های پرتودرمانی میتوان از انواع بیمه های درمانی کمک گرفت که این خدمات را پوشش می دهند. در نتیجه کسانی که از چنین بیمه هایی برخوردار باشند می توانند از آن برای کاهش هزینه استفاده کنند که خوشبختانه بیمارستان تخصصی پارسا با تعداد بسیار زیادی از شرکت های بیمه قرارداد دارد و امکان استفاده از آنها را برای بیماران فراهم می کند.

کلام پایانی

پرتو درمانی در بیمارستان پارسا مطلبی بود که به بررسی آن پرداختیم. با در نظر گرفتن مطالب ذکر شده می توانید با خیال آسوده عزیزانتان را به این بیمارستان برای پرتودرمانی منتقل کنید و نتیجه مناسبی دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا