آیا سی تی اسکن گوش انجام شدنی است؟ در چه مواقعی باید سی تی اسکن گوش انجام داد؟ آیا توموگرافی گوش مانند بخش های دیگر بدن انجام می شود؟ این روش را چگونه انجام می دهند؟ اگر از مشکلات مربوط به گوش داخلی و یا میانی رنج می برید و به کسب اطلاع از ct scan گوش نیاز دارید، با ما تا بخش پایانی این مطلب همراه باشید.
سی تی اسکن که به آن توموگرافی نیز گفته می شود، یکی از بهترین روش های عکسبرداری از بدن است که به وفور در علم پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد و کمک بسیار زیادی به پزشکان کرده است.
زیرا با استفاده از این روش تشخیصی، پزشکان قادرند تا در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جراحی، از وضعیت بخش های داخلی بدن مطلع شوند، به بیماری ها پی ببرند و یا برای درمان آنها اقدام نمایند.
فهرست مطالب
در میان بخش های مختلف بدن که امکان استفاده از روش سی تی اسکن برای بررسی آنها وجود دارد، گوش نیز یکی از اندام هایی محسوب می شود که میتوان در شرایط مورد نیاز از سی تی اسکن برای بررسی وضعیت آن استفاده نمود و به مشکلات پی برد.
توموگرافی گوش برای تشخیص و بررسی مشکلات ایجاد شده در ساختار های ریز گوش داخلی و کانال های شنوایی به کار برده می شود و می توان به کمک این روش التهابات مزمن ایجاد شده در گوش یا استخوان های شنوایی را مورد بررسی قرار داد. علاوه بر این موارد، سی تی اسکن در خصوص بیماری های دیگری از قبیل زیر به کار برده می شود:
معمولا زمانی که بیماران با مراجعه به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی اعلام کنند که با سرگیجه مواجه هستند و یا با التهاب و درد در گوش مواجه باشند، برای آنها سی تی اسکن گوش تجویز می شود.
علاوه بر آن موارد دیگری نیز در این زمینه می توانند منجر به توموگرافی گوش شوند که این موارد عبارتند از:
Ct scan گوش همانند سایر بخش های بدن انجام می شود و تفاوت چندانی با تصویربرداری از دیگر بخش های بدن ندارد. بلکه برای انجام این کار باید بیمار لباس مخصوص سی تی اسکن را بپوشد و بر روی تخت دستگاه دراز بکشد تا به داخل حفره عکسبرداری منتقل شود.
سپس در این تونل، بخش های مربوط به تصویربرداری به شکل 360 درجه دور سر می چرخند و تصویربرداری انجام می شود. این روش فاقد هر گونه درد و جراحت است و بدون برقراری تماس فیزیکی با بدن انسان انجام می شود.
لازم به توضیح است که سی تی اسکن برای گوش با استفاده از اشعه ایکس انجام می شود و در طول انجام عملیات ممکن است که صداهای تیزی به گوش فرد برسد که کمی ناخوشایند است.
به کار بردن سی تی اسکن برای کسب اطلاع از وضعیت گوش از مزیت های زیادی برای بیماران و پزشکان برخوردار است که مهم ترین انها از قبیل زیرند:
اگر از سوی پزشک استفاده از روش سی تی اسکن برای شما یا عزیزانتان تجویز شده است، پیشنهاد می کنیم که برای انجام این کار از مراکز درمانی معتبر و بیمارستان های تخصصی کمک دریافت کنید.
زیرا تشخیص پزشکانی که عکسبرداری با روش ct scan را برای بیماران انجام می دهند بسیار حائز اهمیت است و از سوی دیگر باید از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته در این زمینه استفاده شود.
با فراهم شدن چنین شرایطی میتوانید به درستی از بیماری ها و مشکلات خود یا عزیزانتان مطلع گردید و برای درمان آن اقدام کنید.
به همین دلیل انتخاب یک بیمارستان یا کلینیک مناسب برای سی تی اسکن گوش بسیار حائز اهمیت است که نباید از آن غافل شوید.
یکی از بهترین مراکز درمانی در تهران که می توانید در این راستا از خدمات و تجهیزات آن بهره مند شوید، بیمارستان تخصصی پارسا است که خدمات سی تی اسکن را برای گوش یا بخش های دیگر بدن انجام می دهد.
اگر فکر میکنید مشکل سینوزیت دارید در مقاله درمان سینوزیت با این بیماری و روش های درمان آن آشنا شوید.
مسلما کسب اطلاع از حدود قیمت سی تی اسکن گوش می تواند برای مردم مهم باشد. اما در این زمینه نمیتوان مبلغی را مشخص کرد زیرا تصویربرداری به روش سی تی اسکن برای همه با مبلغ یکسانی انجام نمی شود بلکه هر کسی به تناسب شرایط باید هزینه متفاوتی بپردازد.
به عنوان مثال: مهمترین مسائلی که در هزینه انجام این کار تاثیرگذار هستند را میتوان از قبیل زیر نام برد:
سی تی اسکن گوش تنها در زمانی باید انجام شود که یک پزشک متخصص گوش، حلق و بینی آن را تجویز کرده باشد. بنابراین اگر از مشکلاتی در این زمینه رنج می برید، باید به پزشک مراجعه کنید تا با بررسی شدن وضعیت شما، در صورت نیاز استفاده از سی تی اسکن برای شما تجویز گردد. در غیر این صورت نیازی به انجام این کار نخواهید داشت.