شنوایی سنجی

کلینیک شنوایی سنجی

آیا می خواهید پزشکان فعال در کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان پارسا را بشناسید؟ در رابطه با شنوایی سنجی چه می دانید؟ آیا می دانید شنوایی سنجی به چه منظوری انجام می شود و برای چه کسانی لازم است؟ در بیمارستان تخصصی پارسا ما را همراهی کنید تا از این موارد مطلع شوید.

گوش یکی از بخش های بسیار مهم در بدن انسان است که در صورت بروز مشکل و یا بیماری های مختلف در آن چنین امکانی وجود دارد که شنوایی فرد تحت تاثیر قرار بگیرد و یا به صورت کلی از دست برود.

گوش انسان از سه بخش تشکیل می شود که این بخش ها عبارتند از: گوش خارجی، گوش میانی و گوش داخلی که گوش میانی و داخلی مهم ترین قسمت های گوش هستند و از حساسیت های بیشتری نسبت به گوش خارجی برخوردارند.

عملکرد گوش به این شکل است که پیام های صوتی از طریق رگ های عصبی گوش به مغز انسان منتقل می شوند اما در حالی که در هر یک از بخش های گوش اختلالاتی به وجود آید این عملکرد دچار مشکل می شود.

سنجش شنوایی چیست؟

شنوایی سنجی روشی است که در آن از تکنیک ها و دستگاه  مخصوصی به نام آدیومتر استفاده می شود تا از طریق آن توانایی افراد در شنیدن انواع صداهای مختلف بررسی شود و پزشک بتواند به عملکرد گوش افراد پی ببرد تا از سلامت و یا عدم سلامت گوش مطلع گردد.

لازم به ذکر است که در تست شنوایی سنجی بیشترین آستانه شنوایی افراد و کمترین قدرت شنیداری انها بررسی می گردد.

زمانی که پزشک این تست را انجام می دهد، امکان تجویز داروها و یا روش های درمانی مورد نیاز را خواهد داشت.

کلینیک شنوایی سنجی

کلینیک شنوایی سنجی

برای اینکه تست شنوایی سنجی را انجام داد باید به کلینیک شنوایی سنجی مراجعه کرد که بیمارستان تخصصی پارسا به عزیزان و هموطنان ما این تست را ارائه داده است و کسانی که به انجام این کار نیاز داشته باشند، قادرند تا در کلینیک بیمارستان پارسا به انجام تست شنوایی سنجی بپردازند.

در این کلینیک از بهترین و جدیدترین روز دنیا برای شنوایی سنجی استفاده می شود و پزشکان بسیار متخصص و با تجربه ای به انجام این امور برای بیماران می پردازند.

اسامی پزشکان فعال در کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان پارسا

امور مربوط به شنوایی سنجی در بیمارستان پارسا توسط خانم قان بیگی که کارشناس شنوایی سنجی هستند انجام می گردد که ساعت حضور و انجام فعالیت های شنوایی سنجی در کلینیک پارسا را می توانید در جدول مشاهده کنید.

علاوه بر آن پزشکان دیگری نیز در زمینه گوش و حلق و بینی در این بیمارستان فعالیت دارند که این پزشکان امور شنوایی سنجی را انجام نمی دهند و فقط به بررسی مشکلات گوش می پردازند تا در صورتی که نیاز به تست شنوایی سنجی باشد، به بیمار انجام این تست را توصیه کنند.

اسامی این پزشکان عبارتند از:

  • دکتر پریسا امیدیان متخصص گوش و حلق و بینی
  • دکتر مکارم متخصص گوش و حلق و بینی
  • دکتر نریمانی متخصص گوش و حلق و بینی

دلایل نیاز به انجام تست چیست؟

مهم ترین دلایلی که باعث نیاز به انجام این تست و مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان پارسا می شوند، از قبیل زیر هستند:

  • مشکلات شنوایی مادرزادی
  • ایجاد عفونت مزمن در گوش میانی
  • ابتلا به انواع بیماری های ارثی مربوط به گوش مانند: اتواسکلروز
  • آسیب دیدن گوش
  • آسیب دیدن پرده گوش
  • بروز مشکلات مربوط به گوش داخلی
  • قرار گرفتن در معرض صداهای بسیار بلند

آیا شنوایی سنجی عوارض دارد؟

خوشبختانه تست شنوایی سنجی به عنوان یک روش کاملا غیر تهاجمی شناخته می شود که نه تنها فاقد هر گونه عارضه برای افراد است بلکه هیچ گونه درد، خونریزی، جراحت و یا حالت ناخوشایندی در افراد ایجاد نمی کند که در نتیجه با خیال آسوده و بدون ترس و دلهره میتوانید این روش را انجام دهید.

چه کسانی بیشتر از همه به تست نیاز دارند؟

در میان افراد با سنین مختلف، بیشترین کسانی که به انجام تست شنوایی سنجی نیاز دارند و باید به این منظور به کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان تخصصی پارسا مراجعه کنند، کودکان و سالمندان هستند.

به صورت کلی وضعیت شنوایی کودکان تا سنین مشخصی باید دائما تحت بررسی قرار بگیرد تا از سلامت آنها اطمینان حاصل شود. علاوه بر آن سالمندان نیز که بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به کم شنوایی هستند، باید توسط این تست در مواقع مورد نیاز تحت بررسی قرار بگیرند تا عملکرد گوش های انها کنترل شود و از بروز کم شنوایی در انها جلوگیری به عمل آید.

ادیوگرام در شنوایی سنجی چیست؟

برای شنوایی سنجی و انجام این تست علاوه بر دستگاه آدیومتر از دستگاه دیگری به نام ادیوگرام نیز استفاده می شود که این دستگاه میزان شنوایی بیمار را به شکل نمودار نشان میدهد.

در واقع نتایج حاصل از وضعیت شنیداری بیماران که تست شنوایی سنجی را انجام می دهند توسط این دستگاه رسم می شود که در کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان پارسا نیز از این دستگاه بهره گرفته می شود.

برای آشنایی بیشتر با این دستگاه باید اشاره کنیم که فرکانس های پایین در قسمت چپ ادیوگرام ثبت می شوند و فرکانس های بلند در محور عمودی نمایش داده می شوند.

تست شنوایی سنجی چه مشکلاتی را مشخص می کند؟

میزان شنوایی افراد و یا کم شنوایی انها به 5 دسته تقسیم می شود که در تست شنوایی سنجی این مشکلات در پنج گروه مختلف از قبیل زیر مشخص می شوند:

  • شنوایی نرمال و طبیعی که باید کمتر از 25 دسی بل باشد
  • کم شنوایی خفیف با فرکانس 25 الی 40 دسی بل
  • کم شنوایی متوسط با فرکانس 41 تا 65 دسی بل
  • کم شنوایی شدید با فرکانس 66 تا 90 دسی بل
  • کم شنوایی عمیق با فرکانس بالای 90 دسی بل

بخش پایانی

کلینیک شنوایی سنجی بیمارستان تخصصی پارسا که یکی از قدیمی ترین بیمارستان های تهران است و از وسعت  بسیار زیادی برخوردار است، آماده ارائه انواع خدمات درمانی در زمینه های مختلف به شکل شبانه روزی است و می توانید برای انواع امور درمانی به این بیمارستان و کلینیک های آن در میدان ولیعصر تهران مراجعه کنید.

پس برای اینکه تشخیص صحیحی از وضعیت شنوایی خود و یا عزیزانتان دریافت کنید، به این کلینیک مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا